IZBERITE ELEGANCO IN FUNKCIONALNOST!

Aluminijaste steklene predelne stene so elegantna in ugodna rešitev za ureditev sodobnih, funkcionalnih in prijetnih prostorov. Ne glede na to ali urejate poslovni ali bivalni prostor, steklene predelne stene ustvarijo odprtost, udobje in eleganco v vseh razmerah.

ALU STEKLENE PREDELNE ALI PREGRADNE STENE PI-MODUL

Aluminijaste steklene predelne oz. pregradne stene podjetja Pi-Modul so ugodna rešitev za ureditev sodobnih, funkcionalnih in prijetnih poslovnih prostorov. Svetloba in transparentnost  optično povečata volumen prostora. Zastiranje s folijami in zvočno tesnjenje pa omogočajo nemoteno zbranost na delovnem mestu. Kombinacija stekla in aluminija omogočata kreativnost in elegantnost ambienta.

Steklena predelna stena oz. steklena pregradna stena je izdelana iz okenskih ali namenskih profilov. Debelina sten samo od 20 do 50 mm pa praktično ne jemlje dodatnega prostora v pisarni. Za zasteklitev steklenih predelnih sten uporabljamo varnostno kaljeno steklo ali termopan steklo ter mlečno steklo, ki prostor zamegli in nudi občutek zasebnosti. Steklo in aluminij zagotavljata dolgo življenjsko dobo in ne zahtevata posebnega vzdrževanja.

Alu predelne stene so lahko sestavljene tako iz tankih aluminijastih U profilov kot iz sistemskih profilov nemškega proizvajalca Schüco. Profili so prašno barvani po RAL barvni lestvici, kar pomeni, da ima naročnik prosto izbiro barvnih kombinacij. Predelne stene so lahko fiksne ali pa z odprtinami, kot so krilna, drsna ali nihajna steklena vrata.

SVETLOBA

Omogočajo neoviran prehod naravne svetlobe skozi celoten prostor in tako spodbujajo kreativnost in nižajo nivo stresa.

UDOBJE

Ustvarijo odprtost in prehodnost prostora. V kombinaciji s sodobnim dizajnom pa se ustvari udoben prostor za vse, ki se zadržujejo v prostoru.

FUNKCIONALNOST

Hitra in tehnično dovršena rešitev omogoča funkcionalno izkoriščenost prostora ter izvedbo glede na zahteve in potrebe naročnika.

Kontaktirajte nas in pridobite informativno ponudbo

Še danes si zagotovite informativno ponudbo na podlagi vaših zahtev in želja. Izpolnite kontaktni obrazec in stopite korak bližje k vaši elegantni prostorski rešitvi

KLJUČNE PREDNOSTI

 • Prehod naravne svetlobe skozi prostore
 • Tehnično dovršene rešitve
 • Hitra in kakovostna izdelava
 • Možne poslikave s folijami
 • Zvočna izolativnost
 • Dolga življenjska doba
 • Elegantna rešitev za  vaše prostore
 • Hitro in enostavno preoblikovanje prostorov
 • Dizajn glede na Vaše želje in zahteve

Zakaj izbrati steklene stene?

Steklene predelne stene se lahko popolnoma prilagodijo arhitekturi prostora in celostni grafični podobi naročnika. Sama montaža oz. izvedba je prav tako prilagodljiva, saj se lahko alu predelne stene montirajo pred ali po končanih zaključnih delih na objektu. Hkrati pa je lahko montaža oz. demontaža nemoteča za delovni proces naročnika. 

V nasprotju s tradicionalnimi stenskimi pregradami, ki prostor optično pomanjšajo, steklene stene prostor povečajo in omogočijo naravni prehod svetlobe. Steklene stene lahko tvorijo zaprte prostore, ki nudijo zasebnost, in odprte ter prehodne prostore, ki nudijo povezanost med prostori. 

Linija OPTIMA

Linija OFFICE

Aluminijaste Steklene Predelne Pregradne Stene 23 Pi-Modul

Linija DESIGN

Kontaktirajte nas in pridobite informativno ponudbo

Še danes si zagotovite informativno ponudbo na podlagi vaših zahtev in želja. Izpolnite kontaktni obrazec in stopite korak bližje k vaši elegantni prostorski rešitvi

Intera d.o.o. + Databox d.o.o.

Predelne stene OPTIMA, narejene iz U-profilov in steklenih vratnih kril črne barve, ki se odlično zlije z notranjim lesenim dekorjem.

 • Vse
 • Steklene predelne stene