VRHUNSKA KAKOVOST Z VISOKIM STANDARDOM PROTIPOŽARNE ZAŠČITE!

Protipožarna ali ognjevarna vrata iz aluminija so zanesljiva zaščita pred požarom in dimnimi plini, kakor tudi pred vročino in sevanjem. Protipožarna vrata in stene služijo zaščiti vašega doma in poslovnih prostorov, hkrati pa z elegantnim dizajnom poskrbijo za estetiko prostorov.  

ALUMINIJASTA PROTIPOŽARNA VRATA PI-MODUL

Protipožarna vrata podjetja Pi-Modul d.o.o. so zanesljiva zaščita v primeru požara in so izdelana iz kakovostnih ALU elementov priznanega proizvajalca Schüco. Protipožarna vrata dosegajo razred protipožarne zaščite EI30 . Takšna zaščita omogoča, da ste v primeru izbruha požara varni pred ognjem in dimnimi plini vsaj 30 minut.

Protipožarna vrata so lahko eno- ali dvokrilna, obe možnosti pa imata samozapirala. ALU požarna vrata in stene lahko izvedemo v polni ali stekleni izvedbi.

V podjetju Pi-Modul d.o.o. izdelamo kakovostna protipožarna vrata in stene glede na zahteve in želje naročnika. Proizvod kvalitetno in strokovno vgradimo na lokaciji.

KAKOVOST

Protipožarna vrata in stene so narejena iz visoko kakovostnega aluminijastega požarnega sistema Schüco, ki ustreza vsem potrebnim gradbenim in varnostnim standardom.

VARNOST

ALU požarni elementi razreda EI30 poskrbijo za učinkovito požarno odpornost do 30 minut.

ELEGANCA

Protipožarna vrata imajo namen varnosti, ampak vas bodo tudi navdušili z različni izvedbami polnil (polna, steklena ali kombinacija) in stranskih dodatkov (nadsvetlobe, obsvetlobe ali zasteklitve).

KLJUČNE PREDNOSTI ALU PROTIPOŽARNIH VRAT​

  • Visoko kakovostni ALU elementi
  • Dolga življenjska doba
  • Tehnično dovršene rešitve
  • Hitra in kakovostna izdelava
  • Strokovno svetovanje in montaža
  • Zanesljiva rešitev za poslovne in domače prostore
  • Skladno z varnostnimi standardi Evropske Unije
  • Certifikat na podlagi Slovenskega tehničnega soglasja Zavoda za gradbeništvo Slovenije

Sistem Schuco ADS 80 FR 30

Preizkušen vratni sistem Schüco ADS 80 FR 30 (Fire-Resistant) z osnovno globino 80 mm, ki temelji na 5-komornih votlih profilih, se ponaša z impresivno vsestranskostjo uporabe, funkcionalnosti in dizajna.

Zagotovite si informativno ponudbo še danes!

Na podlagi Vaših zahtev in želja Vam bomo pripravili ponudbo, ki Vam je pisana na kožo. Izpolnite kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času boste prejeli našo ponudbo