ELEGANCA ODPORNA NA VSE VREMENSKE VPLIVE

Atraktivna, moderna in kakovostna steklena fasada pripomore k večji prepoznavnosti podjetja oz. zgradbe, hkrati pa s tem ustvarja edinstveno vlogo v množici okoliških stavb z modernim in elegantnim pridihom.

ALU STEKLENE FASADE PI-MODUL

V podjetju Pi-Modul ponujamo alu steklene fasade iz visokokakovostnih materialov (največkrat v kombinaciji stekla, aluminija in umetnih materialov), ki so odporni na vremenske vplive, energetsko učinkovite in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Z natančnim načrtovanjem, smislom za detajle in kakovostno izvedbo poskrbimo za zadovoljstvo naših strank.

Fasadni sistem Schuco FWS 50

Alu-fasadni sistem Schüco FWS 50 je impresivni osnovni sistem za fasade in strešna okna z visoko stopnjo prilagodljivosti in privlačnimi možnostmi oblikovanja, vključno z optimiziranimi postopki izdelave in montaže. Zahvaljujoč širokemu sistemskemu spektru je mogoča izvedba rešitev za najrazličnejše zahteve in projektne situacije. Pregledne sistemske rešitve se brezhibno in dizajnersko vključijo v videz zunanje fasade. Odpirajoče elemente od tal do stropa in druge elemente fasade je mogoče izvesti z enakomerno širino in neprekinjenostjo profilov.

Sistemske rešitve

Ponujamo kompletne sistemske Schuco rešitve

Vse vrste fasade

Navadne, prezračevane, dvojne in vse ostale vrste fasad in zasteklitev

Okenski elementi

V fasado je možno vstavljati okna vseh vrst odpiranj, tudi motornih

Zaščita pred soncem

Izbirate lahko med fiksnimi in gibljivimi lamelami, ter ostalimi rešitvami.

Tehnologija

V fasado lahko dodamoavtomatska vrata, kontrole pristora, domofone, itd.

Varnost

Od protivlomne varnosti, do dimne in požarne zaščite.

REFERENCE

ENERGETSKA UČINKOVITOST

Kakovostno izvedena steklena fasada omogoča izkoriščanje svetlobe in ustvarja prihranke pri ogrevanju, hlajenju in prezračevanju stavbe.

DIZAJN

Stekleno fasado je možno izdelati v različnih dimenzijah in barvah, hkrati pa omogoča uresničitev še tako drznih in zahtevnih idej.

KAKOVOST

Visoko kakovostni ALU elementi in steklo zagotovijo dolgo življenjsko dobo in omogočajo enostavno vzdrževanje.

Kontaktirajte nas in pridobite informativno ponudbo

Še danes si zagotovite informativno ponudbo na podlagi vaših zahtev in želja. Izpolnite kontaktni obrazec in stopite korak bližje k vaši elegantni prostorski rešitvi